- ۱۶ تیر ۹۵ , ۰۱:۲۲
توسل به حضرت زینت کبری (س) از پربرکت ترین و پرفیض ترین توسلات است. غیر از روش های مرسوم که در ادعیه اشاره شده، برخی طریق توسل به آن حضرت را به این صورت دانسته اند که شصت و نه روز، هر روز شصت و نه مرتبه صلوات هدیه به ام المصائب تقدیم کنند.(نام زینب به عدد ابجد برابر 69 است)
یا اینکه مضربی از شصت و نه تومان را در راه خدا به نیت حضرت زینب(س) انفاق نمایید.
در این بین، شخصی در بیابان با ماشین بنز پیدا شد و با کمال محبت ماشین ما را بُکسل کرد و به شهر شام آورد، ولی از این موضوع خیلی ناراحت بودم و به حضرت زینب (س) عرض کردم: چرا ما با این وضع در سفر اول وارد شام شدیم؟!
شب در عالم رؤیا خدمت حضرت زینب (س) رسیدم، حضرت در جواب من فرمودند: آیا نمی خواهی شباهتی به ما داشته باشی؟ مگر نمی دانی ما در سفر اولی که به شام آمدیم، اسیر بودیم و چه سختی ها کشیدیم؟ تو هم چون از ما هستی باید در اولین سفری که به شام وارد می شوی اسیروار وارد شوی.[
در کتاب کرامات حضرت زینب (س) نیز فرزند مرحوم بهبهانی نقل می کند: پدرم قبل از تمام شدن کار شبستان مسجد، به مرض موت مبتلا شد و در آن حال وصیت نمود که «مبلغ دوازده هزار دینار حواله را صرف اتمام کار مسجد نمایید » زمانی که فوت کرد، به منظور احترام به پدر و اشتغال به مجالس ترحیم، چند روزی کار ساختمان تعطیل شد. شبی در عالم خواب پدرم را دیدم که به من گفت: چرا کار مسجد را تعطیل کردی؟
سرانجام در حالی که بسیار ناراحت بودم به مسجد رفته و متوسل به حضرت زینب (س) شدم و خدا را به حق آن ساعتی که امام حسین (ع) و زینب (س) از یکدیگر وداع نمودند قسم دادم.